10 Серпня 2021

Щодо використання інформаційних відеороликів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та їх розміщення на вебсайтах банків та на сторінках у соцмережах.

Листом від 09 липня 2021 року № 34-9344/21 Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) інформував банки про затвердження та введення в дію з 08 липня 2021 року оновленого логотипу Фонду, що є складовою частиною єдиної системи графічних та візуальних елементів Фонду.



Нагадуємо, що в межах оновлення візуальної складової Фондом було розроблено для усіх зацікавлених сторін інформаційну брошуру про Фонд, його місію та візію, цінності та завдання тощо, що розміщена на сайті Фонду за посиланням: https://www.fg.gov.ua/storage/files/broshura.pdf.



Також за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» було створено серію інформаційних відеороликів, які розміщено на Ютуб каналі Фонду за посиланнями:



З метою поширення серед банківської спільноти та клієнтів банків інформації про оновлення візуальної складової Фонду, посилення впізнаваності логотипу Фонду, а також для інформування про гарантування вкладів фізичних осіб просимо розмістити вищезазначені інформаційні відеоролики на вебсайтах банків та сторінках в соціальних мережах.



У разі наявності додаткових питань щодо розміщення відеороликів Фонду пропонуємо звертатись у Фонд за номером телефону: (044) 333-35-63 – управління зв’язків з громадськістю та міжнародними організаціями, або листом на електронну пошту: press@fg.gov.ua.

EUR 42.40 43.10
USD 39.60 40.20

Є запитання? Залишайтеся на зв'язку!

Залиште Ваш телефон і ми зв'яжемося з Вами як можна швидше

Дякуємо за Вашу заявку!